Vintage hifi blijft onverminderd populair

Wat er ook aan nieuwe apparatuur ontwikkeld is en hoeveel er technisch tegenwoordig ook mogelijk is, de vraag naar vintage hifi neemt aan de andere kant ook toe. Veel mensen denken nog met weemoed terug aan hun oude apparatuur en hebben er spijt van dat ze het ooit hebben gekocht. Wij bieden u echter de kans om die fout te herstellen en om straks gewoon weer een beroep te doen op vintage hifi. Want dat hebben we voldoende voor u in ons aanbod opgenomen.


Alle apparatuur wordt eerst uitvoerig getest

Ook wij zijn uit pure liefde voor vintage audio begonnen. Ook wij verlangen vaak terug naar de audioapparatuur van Akai, Philips, Marantz en Klipsch, om maar wat te noemen. Ons aanbod vintage hifi is groot. Bijzonder is echter vooral dat alle apparatuur die u bij ons kunt kopen, nog uitstekend werkt. Voor wij apparatuur überhaupt te koop aanbieden testen we het zeer uitvoerig. U koopt dus vintage hifi dat u nog steeds zal verrassen vanwege het perfecte geluid. Net zoals vroeger. 

Ons aanbod vintage hifi wisselt steeds waardoor onze webshop de moeite waard blijft

U koopt bij ons onder meer bandrecorders, hifi sets, versterkers, cd-spelers, luidsprekers, cassettedecks, complete hifi sets en platen speelsets. En dat aanbod wisselt steeds. Daarom is het, als u echt liefhebber bent van vintage hifi, verstandig om frequent ons aanbod te checken. Dat wisselt namelijk steeds. En dat heeft weer te maken met het feit dat we ook uw partner zijn als het gaat om het inkopen van vintage hifi. Staat er bij u op zolder nog oude audioapparatuur, gooi dit dan nooit weg voordat u contact met ons opgenomen hebt. Want in vintage audio zijn we altijd geïnteresseerd. 


Bij ons kiest u voor zekerheid en koopt u altijd apparatuur van de beste kwaliteit

Behalve ons indrukwekkende aanbod en het feit dat we ook uw oude apparatuur inkopen, kunt u er op rekenen dat we zeer klantvriendelijk zijn en u ons ook altijd om advies kunt vragen. Onze ervaring en expertise maken dat we doorgaans alle antwoorden paraat hebben op alle vragen die er zijn. U kunt de beste en prima functionerende spullen gewoon vanuit uw luie stoel kopen. Daarbij krijgt u van ons de zekerheid dat u alleen producten van de beste kwaliteit koopt. 

vintage hifi

Meer dan alleen vintage audio

In de toekomst is het de bedoeling dat we u meer dan alleen vintage hifi aan gaan bieden. Voorlopig hebben we de handen echter al meer dan vol aan de audioapparatuur. Want wat er ook ontwikkelt wordt, de vraag naar apparatuur uit vervlogen tijden blijft groot.