Bij ons koopt u nog uitstekend werkende vintage audio

Toegegeven, de hedendaagse techniek staat niet stil. Maar laten we niet net doen alsof er vroeger geen goede audio beschikbaar was. Daarom wijzen we u graag op ons aanbod aan vintage audio. Gelukkig zijn er heel erg veel liefhebbers van vintage audio, waardoor de uitstekende audio-apparatuur nog steeds ereplekjes inneemt bij veel audioliefhebbers. U bent bij ons aan het juiste adres als u uw collectie vintage audio verder uit wilt breiden, maar ook zeker als u van uw vintage audio af wilt.


Bekende merken als Akai en Philips

Vintage audio kopen doet u dus bij ons. Wij hebben een ongekende liefde en passie voor deze audio en om die reden zijn we een onderneming gestart die zowel audio uit vervolgen tijden verkoopt als inkoopt. Daarmee bewijzen we een grote groep audio liefhebbers een dienst, want de vintage audio is getuige de grote belangstelling nog steeds populair. Bij ons vindt u nog apparatuur van bekende merken zoals Akai, Marantz, Klipsch, Philips en Onkio. 

U koopt bij ons alleen prima werkende apparatuur

Bij ons koopt u altijd prima werkende audioapparatuur. Dat heeft alles te maken met het feit dat de apparatuur voor het te koop aangeboden wordt, uitvoerig getest wordt. U koopt dus uitstekende audioapparatuur als u besluit voor ons te kiezen. Kwaliteit schrijven wij nog nadrukkelijk met een hoofdletter, zoals ook onze klantvriendelijkheid alom geroemd wordt. Komt u er niet uit, zoekt u iets bijzonders of heeft u vragen? Stel die gewoon aan onze medewerkers want door onze expertise en ervaring hebben we vrijwel altijd de antwoorden op alle vintage audio vragen. 


Maak uw fout goed en beschik snel weer over vintage audio

U bent bij ons aan het juiste adres voor onder meer bandrecorders, hifi sets, versterkers, cd-spelers, luidsprekers, cassettedecks, complete hifi sets, platen speelsets en nog heel veel meer andere audioapparatuur zoals we die nog kennen van vroeger. Steeds meer mensen denken met weemoed terug aan deze apparatuur en begrijpen niet waarom ze er ooit afscheid van hebben genomen. Bij ons krijgt u de uitgelezen kans die fout te herstellen en de beste vintage audio terug te kopen.

vintage audio

U bestelt uw audio-apparatuur gewoon vanuit de luie stoel

Mocht u op zolder allerlei audioapparatuur hebben staan dat al oud is en weet u niet wat u er mee moet? Neem dan altijd contact met ons op. Want behalve dat we verkopen, kopen we ook graag bijzondere audioapparatuur in. Omdat ons aanbod steeds verandert, is het verstandig om regelmatig onze webshop te bekijken. Zo koopt u uw audio dus gewoon vanuit de luie stoel. Gemak dient immers de mens, ook als het om audioapparatuur gaat.