Vintage audio kopen doet u bij ons!

Hoewel de mogelijkheden van de hedendaagse audioapparatuur steeds groter worden, groeit ook de vraag waar vintage audio kopen nog een mogelijkheid is. Een grote groep liefhebbers van alleen het beste geluid herontdekken vintage audio en kopen graag de bekende apparatuur uit vervlogen tijden. Dat kunt u prima bij ons doen. Wij bieden u namelijk een zeer uitgebreid aanbod. Bovendien betekent vintage audio kopen bij ons dat u altijd perfect werkende apparatuur aanschaft. Voor wij het te koop aanbieden, testen we alle apparatuur en dat zeer uitvoerig.


U koopt bij ons alleen perfect werkende apparatuur

U koopt bij ons dus niet alleen apparatuur uit vervlogen tijden vanwege het bijzondere design of uitstraling, u koopt audioapparatuur dat nog steeds voor een perfect geluid zal zorgen. Uit pure liefde voor vintage audio zijn we jaren geleden begonnen met de handel in deze bijzondere apparatuur. Het is de bedoeling dat we het niet bij audio laten, al is dat nu wel onze core business. Het feit dat we het druk hebben zegt genoeg. Er is nog steeds erg veel animo voor audioapparatuur uit vervlogen tijden. En al helemaal omdat het bij ons allemaal nog perfect werkt.

Altijd geïnteresseerd in uw vintage

Vintage audio kopen kan bij ons in de vorm van onder meer platen speelsets, complete hifi sets, cassettedecks, luidsprekers, cd-spelers, versterkers, hifi sets en ook bandrecorders. Het aanbod kan steeds wisselen. Om die reden is het ook verstandig om zeer regelmatig eens onze webshop te checken. Dat wat er nu niet is, kan er volgende week wel zijn. Dat heeft weer alles te maken met het feit dat we ook vintage audio inkopen. Staat er bij u op zolder nog oude apparatuur en weet u niet wat u er mee moet? Neem dan contact met ons op. In vintage zijn we altijd geïnteresseerd.


U vindt bij ons apparatuur van merken als Akai, Philips en Marantz

Vanuit uw luie stoel koopt u in onze webshop de bekende apparatuur van vroeger van merken zoals Akai, Philips, Klipsch en Marantz, u kent ze vast nog wel. Onze service wordt geprezen en met alle mogelijke vragen kunt u ook prima bij ons terecht. Vintage heeft voor ons niet zo veel geheimen. Doorgaans kunnen we u altijd van dienst zijn. In alles willen we kwaliteit bieden. Vandaar ook dat we de apparatuur vooraf zo uitvoerig testen. Bij ons koopt u simpelweg nooit een kat-in-de-zak. 

vintage audio kopen